дезинфекция, дезинсекция, дератизация

Logo Burgas
mobile-icon

Свържете се с нас056 / 86 29 81

ПОСЕТЕТЕ НОВИЯ НИ МАГАЗИН НА АВТОГАРА "ЗАПАД"

ПОСЕТЕТЕ НОВИЯ НИ МАГАЗИН НА АВТОГАРА "ЗАПАД" 29 авг 2017

В началото на месец Август „Дезинфекционна станция – Бургас“ ЕООД откри магазин за продажба на препарати за борба с вредители, дезинфектанти, семена и торове. Новооткритият магазин се намира на територията на автогара „Запад“, с лесно местоположение и разполага с богат асортимент продукти за битова употреба. Посетителите в района на автогара „Запад“ могат да ни посетят от понеделник до петък от 8:30 до 17:30ч, както и в събота от 8:30 до 12:30ч.

Част от предлаганите стоки в магазина са на български и водещи фирми за борба с кърлежи, хлебарки, комари, мравки, дървеници и др. под формата на пудри, готови разтвори и концентрирани субстанции за приготвяне на необходимите количества разтвор, както и детектори и капани за инсекти. Предглагаме и примамки за гризачи под формата на пасти, блокчета и пелети, дератизационни кутии и лепила, дезинфектанти подхдящи за битова и професионална употреба.

За селското стопанство в магазина на„Дезинфекционна станция – Бургас“ ЕООД ще намерите минерални и листни торове, сортови семена и градински инвентар.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!

Предлаганите продукти могат да бъдат намерени и в магазина към офиса ни в ж.к „Зорница“, до УМБАЛ, както и онлайн на адрес: http://dsburgas.bg/shop/.

За връзка: Телефон:  056/862981; 0893/683143;

                e-mail: dez.stancia_bs@abv.bg

                                             info@dsburgas.bg 

                               website: www.dsburgas.bg