дезинфекция, дезинсекция, дератизация

Logo Burgas
mobile-icon

Свържете се с нас056 / 86 29 81

ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА АВТОБУСНИЯ ПАРК НА "БУРГАСБУС" ЕООД С "ЛИКУИД ГАРД"

ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА АВТОБУСНИЯ ПАРК НА "БУРГАСБУС" ЕООД С "ЛИКУИД ГАРД" 01 апр 2021

През месец март „Дезинфекционна станция – Бургас” ЕООД за втори път извърши цялостна вътрешна дезинфекция на тролейбуси, градски и междуградски автобуси на „Бургасбус” ЕООД, с иновативния нанопродукт „Ликуид Гард”. По този начин се осигури трайна дезинфекция на обработените повърхности - под, стени, стъкло, метал, пластмаса, текстил и кожа, създавайки трайно антибактериално и антивирусно покритие. Първата обработка на превозните средства бе през май 2020 г.

С „Ликуид Гард” се осигурява трайнa антимикробна и антивирусна защита с продължително дезинфекциращо действие от една година. Уникалното на продукта е, че след обработване на повърхностите върху тях няма развитие на болестотворни микроорганизми и вируси. След нанасяне на биоцида се образува защитен слой от остри кристални наночастици, които улавят и ликвидират до 99,9% вируси, бактерии, гъбички и плесени, в това число и коронавирус SARS-CoV-2, както и коронавирус TGEV (т. нар. свински грип).

„Ликуид Гард” е напълно безопасен за хората и притежава разрешение от Министерство на здравеопазването № 2632-4/13.11.2020 г.